Nytt samarbete för Prosilva!

Vi på Skogscertifiering Prosilva AB är mycket glada över att kunna presentera vår nya samarbetspartner! Vi har under våren 2018 inlett ett samarbete med Uppsala företaget Greensway. Främst kommer samarbetet mellan oss att gälla de, för ombud och entreprenörer, obligatoriska kurserna Natur- och Kulturmiljövård och Naturvärdesbedömning. Vi kommer att satsa stort på utbildningar och samarbetet med Greensway under 2018 för att kunna erbjuda er de bästa utbildningslösningarna runt om i landet.

 

Såhär beskriver Greensway sin verksamhet: ”Greensway är ett ekologikonsultföretag. Vi utvecklar lösningar inom naturvård och hållbarhet samt erbjuder ekologiska undersökningar och planer i samband med skogsbruk och olika typer av exploatering. Vårt huvudkontor ligger i anslutning till SLU på campus Ulltuna i Uppsala men våra projekt är spridda över hela landet. Positionen mellan forskning och tillämpning är det som gör våra tjänster starka och unika. Vi deltar i och driver flera forskningsprojekt tillsammans med forskande institutioner. Genom vår digitala plattform Canopy har digitalisering av den gröna sektorn blivit en allt viktigare del av vår verksamhet.”

För att läsa mer om Greensway besök deras hemsida: https://greensway.se/ 

Det går redan nu att boka in kurser hos Greensway och det gör ni genom att ta kontakt med Martin Klenz-Tornow, Skogscertifiering Prosilva AB på 070-345 05 36 eller martin.klenz@skogscertifiering.se